Oulun SF-seura Iku-Turson blogi – Uutisia ja artikkeleita

Seura

Kokkolintu on oululaisten SF/F-harrastajien ylläpitämä blogi, jossa tiedotetaan Oulun SF-seura Iku-Turson toiminnasta, sekä tulevaisuudessa julkaistaan jäsenten tuottamia artikkeleja, haastatteluja sekä muuta asiaan kuuluvaa tekstiä ja taidetta. Seuran tarkoitus on ylläpitää ja kasvattaa oululaisen ja pohjoissuomalaisen fandomin toimintaa scifin, fantasian ja spefin ympärillä.

Toimintamme vakiintuu hiljalleen ja tällä hetkellä sen näkyvin ja säännöllisin tapahtuma on tapaamiset kahvila-ravintola Tervasoihdussa jokaisen kuukauden toinen maanantai klo 18.00 alkaen.

Miten mukaan?

Mikäli toiminta kiinnostaa, niin liity sähköpostilistalle osoitteessa http://groups.google.com/group/vesihiisi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen osfs.vesihiisi@gmail.com ja sinut liitetään seuran sähköpostilistalle. Sen kautta jokainen halukas saa ajan tasalla olevan tiedon paikallisesta toiminnasta ja tapahtumista. Lisäksi meidät löytää myös Facebookista.

Mikä ihmeen Iku-Turso?

Jokaisella itseään kunnioittavalla seuralla täytyy olla nimi. Nimen tulee kuvata jollain tapaa toimintaa ja sen kautta myös luoda omanlainen imago muiden seurojen luomassa kentässä. Oululaisia on aina pidettyä hieman omanlaisina fandomin harrastajina suomalaisessa SF/F-kentässä. Tästä syystä halusimme erottua muista valitsemalla nimen, jota ei suoraan voisi liittää mihinkään genreen, mutta silti se istuisi luontevasti jokaiseen. Toivottavasti onnistuimme.

Iku-Turson merkityksiä:

Iku-Tursoon kalevalaisessa runoudessa esiintyvä vedenhaltija tai merihirviö. Haluatko tietää lisää?

Sukellusvene Iku-Turso oli Suomen laivaston Vetehis-luokan sukellusvene. Vene rakennettiin Turussa Crichton-Vulcanin telakalla, ja laskettiin vesille vuonna 1931. Haluatko tietää lisää?

2828 Iku-Turso on Marsin ja Jupiterin väliseen pääasteroidivyöhykkeeseen kuuluva pikkuplaneetta eli päävyöhykkeen asteroidi. Haluatko tietää lisää?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s