Oulun SF-seura Iku-Turson blogi – Uutisia ja artikkeleita

Syvyyksissä kuohuu

Uusi Oulun SF-seura aloitti toimintansa tällä päivämäärällä ensimmäisen jäsentapaamisen merkeissä. Koordinaatteina toimi kahvila-ravintola Tervasoihdun toisen kerroksen takanurkan pimein pöytä, jossa paikalle tulleiden kesken suunnittelimme tulevaa. Ja nykyisyyttäkin.

Kohtuullinen väenpaljous saapui paikalle ja keskustelu soljui laidasta toiseen sujuvasti ja mukavissa merkeissä. Aihepiireinä käytiin niin fandom, uskonlahkot kuin komediasarjat tulevaisuuden ennustamisen muotona sekä lukuisia muita, jotka kirjoittaja on jo unohtanut. Lisäksi pohdimme mahdollisia toiminnan muotoja tulevaisuudessa. Ilmeisten tapaamisten ja muiden kokoontumisten lisäksi huulilla liikkui seuran lehden perustaminen. Lehdestä, sen toiminnasta, sisällöstä ja nimestä tullaan käymään keskustelua ainakin seuran postituslistalla, joten tarkkailkaa sähköpostejanne.

Tärkeimpänä kuitenkin saimme seuralle nimen: Oulun SF-seura Iku-Turso. Nimi on enne ja Iku-Turso nukkui ikuista untaan Hailuodon alla. Odottaen heräämistään. Tästä on hyvä jatkaa.

Paikan päällä ilmeni myös jonkin verran ärtyneisyyttä perilletulemattomista sähköposteista. Tarkistakaa ensimmäisenä roskapostikansionne, jos tämä ei auta, niin sitten ottakaa yhteyttä meihin suoraan sähköpostilla: osfs.vesihiisi@gmail.com

Seuraava tapaaminen on jo heti ensi kuussa 9.5. klo 18.00 Tervasoihdussa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s